ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΆΔΑ

5 ημέρες

Αναχωρήσεις:

13, 17, 21/7 & 24, 28/8

ΠΟΛΕΙΣ

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ ( ΚΑΘΙΣΜΑ )
– ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για την όμορφη Πρέβεζα. Μετά από διαδρομή λίγων ωρών θα διασχίσουμε την γέφυρα Ρίου Αντίρριου, ένα μοναδικό κατασκευαστικό επίτευγμα του 21ου αιώνα στην χώρα μας και συνεχίζουμε με στάση στην γραφική κωμόπολη της Αμφιλοχίας, αμφιθεατρικά κτισμένη στις αρχές του 19ου αιώνα από τον Αλή Πασά. Η αρχαιότερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας προσφέρεται για μια βόλτα στην παραλία για φαγητό και ξεκούραση. Το μεσημέρι Φτάνουμε στην Πρέβεζα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε την όμορφη παραλία του Καναλίου. Δείπνο & διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ - ( ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ )

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στην Λευκάδα για μία γνωριμία με την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Πρώτη στάση για μπάνιο στην βραβευμένη αμμουδερή παραλία Κάθισμα. Εν συνεχεία Θα γευματίσουμε στην πόλη της Λευκάδας και θα απολαύσουμε τη βόλτα μας. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, δείπνο και βραδινή βόλτα στην Πρέβεζα. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΣΥΒΟΤΑ - ΠΑΡΓΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα Σύβοτα. Άφιξη στην οργανωμένη παραλία με τη γαλάζια σημαία Μέγα Άμμο, με τα καταπράσινα νερά της να είναι συνήθως δροσερά. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο μαγευτικό όρμο να απολαύσουμε τον καφέ μας. Επόμενος σταθμός η Πάργα. Μια γραφική πόλη με νησιώτικο χρώμα, σημαντική τουριστική κίνηση, ξεχωριστές φυσικές ομορφιές και πολυκύμαντη ιστορική πορεία. Τα παραδοσιακά διώροφα και τριώροφα σπίτια, ο παραλιακός δρόμος, τα λιθόστρωτα σοκάκια, το κάστρο, τα νησάκια στην είσοδο του λιμανιού συνθέτουν μια ρομαντική εικόνα όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου τα Γιάννενα. Καταπράσινη, με πλακόστρωτους δρόμους και παλιά κτίρια μεγάλης αρχιτεκτονικής σημασίας, έχει μία «γραφική» ομορφιά που προσελκύει πολλούς τουρίστες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.Θα έχουμε χρόνο να κάνουμε την περατζάδα μας και να απολαύσουμε το φαγητό μας και τα τοπικά προϊόντα της πόλης .Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, δείπνο και βραδινή βόλτα στην Πρέβεζα. Διανυκτέρευση,

5η Ημέρα: ΑΡΤΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας για την επιστροφή στην Αθήνα. Θα κάνουμε στάση για καφέ στην Άρτα γνωστή για το ιστορικό γεφύρι της το οποίο διασχίζει ο ποταμός Άραχθος. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και εν συνεχεία ακολουθεί η επιστροφή μας μέσω Ρίου Αντιρρίου. Αφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

1. Μεταφορές & εκδρομές, σύμφωνα με το πρόγραμμα με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο.

2. Εισιτήρια γέφυρας Ρίου – Αντιρίου – Ρίου.

3. Διαμονή (4 διαν/σεις) στo Kανάλι ΠΡΕΒΕΖΗΣ στο ξεν/χείο NIKO 2* σε δίκλινo δωμάτιo.

4. Πρωινό καθημερινά εντός του ξενοδοχείου σε μπουφέ. (Σύνολο 4)

5. Δείπνο καθημερινά εντός του ξενοδοχείου σε μπουφέ. (Σύνολο 4)
6. Δωρεάν oμπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία του ξενοδοχείου.

7. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.

8. Διόδια αυτοκινητοδρόμων.

9. Φ.Π.Α

Τιμή κατ’ άτομο με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 5 – ΗΜΕΡΕΣ
ΔΙΚΛΙΝΟ θέα θάλασσα ( Ημιόροφος ) 240 €
ΔΙΚΛΙΝΟ θέα θάλασσα ( 1ος όροφος ) 250 €
3ο άτομο Eνήλικας 170 €
1o παιδί έως 12 ετών 50 €
FAMILY* (2 Eνnλ. + 2 παιδιά έως 12 ετών) 625 €

 

Το ξενοδοχείο ΝΙΚΟ βρίσκεται 30 μέτρα από την αμμώδη παραλία του Καναλίου Πρέβεζας. Το FAMILY δωμάτιο είναι μονόχωρο και τα παιδιά διαμένουν σε κρεβάτια – κουκέτες και

 

  • τιμή * αφορά τα τέσσερα άτομα όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΑΓΑ 7ημ.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΟΤΣΝΤΑΜ- ΠΡΑΓΑ 6ημ.

Κοσμοπολίτικες Λίμνες Βορείου Ιταλίας 5ημ.

ΛΟΝΔΙΝΟ 6ημ. Special Offer

© Copyright 2017 by Compudynamic LTD grefis Holidays