Πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό Τρένο - 5ημ. (Νοέμβριος - Sky Express) - GREFIS Travel

Πανόραμα Ελβετίας - Αλπικό Τρένο - 5ημ. (Νοέμβριος - SkyExpress)

“It’s tough to find a place not to like in Switzerland.” - Michele Bachmann

Περιγραφή

BEST SELLER ΤΑΞΙΔΙ! Αυτό τον Νοέμβριο, θα βρεθούμε στη χώρα που μοιάζει να έχει βρει το μαγικό συστατικό της ευτυχίας, θα ανακαλύψουμε τις ομορφότερες πόλεις, τον πολιτισμό, την τέχνη και την ιστορία της χώρας, σε συνδυασμό με την ασύγκριτα φυσικά της τοπία! Από την αξέχαστη αλπική διαδρομή στο δημοφιλές θέρετρο του Σαιντ Μόριτζ και το οικονομικό κέντρο της Ζυρίχης, στη σοφιστικέ πρωτεύουσα Βέρνη και την κουκλίστικη Λουκέρνη! Γυρίζουμε όλη την Ελβετία και τα Αλπικά στολίδια της και διαμένουμε σε εξαιρετικά ξενοδοχεία 4*! Ζήστε μαζί μας μοναδικές ταξιδιωτικές στιγμές!

  • ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ (αξίας 100€)!

Η πιο ολοκληρωμένη και πιο premium Ελβετία όλων των εποχών είναι γεγονός. Και προφανώς, φέρει τη σφραγίδα του Grefis Travel, του μόνου ταξιδιωτικού οργανισμού-γραφείου στην Ελλάδα, που ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην Ευρώπη και στην αγαπημένη μας Ελβετία! Ανοίγουμε νέους δρόμους και δημιουργούμε νέα και πρωτότυπα προγράμματα με έμφαση στην ιδανική ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ. Εάν σας έχουμε ταξιδέψει, γνωρίζετε όλα τα παραπάνω. Αν μπαίνετε για πρώτη φορά στη μεγάλη ταξιδιωτική μας παρέα, τότε σας καλούμε να το επιβεβαιώσετε και να το απολαύσετε! Ταξιδεύετε με τους καλύτερους, γιατί το ταξίδι με το Grefis Travel κάνει τη διαφορά!

 

Ημερομηνίες Αναχώρησης από: Όλη την Ελλάδα

  • Νοέμβριος:07, 23

ΜΟΝΟ ΣΤΟ Grefis!

  • ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ.
  • ΔΩΡΟ του γραφείου μας, η μαγευτική διαδρομή με το Αλπικό Τρένο, Κουρ – Σαιν Μόριτζ, (αξίας 100€).!!
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Sky Express!
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*!
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.

Πρόγραμμα Εκδρομής

  • 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ZYΡΙΧΗ

    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και  αναχώρηση  για την Ελβετία. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το μαγευτικό Κόμο, το οποίο είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ξεχωριστές πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό του κέντρο και θα θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο που καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης Κόμο. Αναχώρηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.

  • 2η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

    Πρωινό και αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη. Περιήγηση στην εντυπωσιακή παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια μικρές πλατείες. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε μία επίσκεψη στο Όρος Πιλάτους με απίστευτη θέα στα γύρω βουνά και στη λίμνη της Λουκέρνης από την κορυφή του όρους Πιλάτους,  το οποίο είναι προσβάσιμο με τελεφερίκ. Πραγματικά, η θέα είναι απίστευτη τόσο από την κορυφή του βουνού όσο επίσης και κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το τελεφερίκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  • 3η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ - ΒΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ

    Πρωινό στο ξενοδοχείο. Διασχίζοντας τη πανέμορφη Ελβετική ύπαιθρο θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Ελβετίας,  η πανέμορφη  Βέρνη, που είναι  κτισμένη στις όχθες του ποταμού ‘Άαρ. Στην περιήγηση μας στην παλιά πόλη θα δούμε τον περίφημο Πύργο των Ρολογιών με το ωραιότερο ωρολογιακό κουκλοθέατρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βικεντίου και το κτίριο που στεγάζει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Ιντερλάνκεν, την πόλη μεταξύ των λιμνών όπως σημαίνει το όνομα του. Θα περπατήσουμε στην λεωφόρο Χέεβεκ με τις καρυδιές και τις ινδικές καστανιές και θα θαυμάσουμε τις μοναδικές ομορφιές της πόλης. Επιπλέον θα έχουμε ελεύθερο χρόνο προκειμένου να απολαύσουμε τη βόλτα μας ή τον καφέ μας στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  • 4η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ – ΚΟΥΡ – ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ (ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ)

    Πρωινό και αναχώρηση για το πιο διάσημο παγκοσμίου φήμης  τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας,  το Σαιντ Μόριτζ, μέσα από μια ανεπανάληπτη διαδρομή τριών περίπου ωρών που θα σας συναρπάσει. Θα περάσουμε από λίμνες, παγετώνες και κουκλίστικα χωριά που βρίσκονται ανάμεσα σε καταπράσινα δάση και βουνά και εντυπωσιάζουν με τη γραφικότητα και την ομορφιά τους. Άφιξη στο Σαιν Μόριτζ και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις βόλτες σας και να γευτείτε τοπικές λιχουδιές, όπως το περίφημο φοντύ τυριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.

  • 5η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

    Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Μιλάνο και την πτήση της επιστροφής.

Λεπτομέρειες Πτήσεων

ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ:

ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ  GQ 831  15.3519.00

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ   GQ 830  13.00-14.35

 

Τιμές & Ξενοδοχεία Εκδρομής

  • Dormero Hotel Zurich & Hotel Agora Swiss Night by Fassbind

    Χρεώσεις
    • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:
    • Τιμή σε μονόκλινο:
    • Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων
    Early Booking
    • 575€
    • 745€
    • 235€
    Τιμή
    • 625€
    • 795€
    • 235€

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με πτήσεις της SKY EXPRESS: Αθήνα – Μιλάνο – Αθήνα.
Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας: Dormero Hotel στη Ζυρίχη, Hotel Agora Swiss Night by Fassbind στη Λοζάνη 4* ή παρόμοια.
Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.
ΔΩΡΟ: Το Εισιτήριο Αλπικού τρένου Κουρ - Σαιν Μόριτζ, (αξίας 100€).
Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
Έμπειρος Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας.
Μια αποσκευή μέχρι 20 κιλά.
Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων (235€).
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
Check point (25€) .
Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 (20€).

Σημειώσεις - Χρήσιμες Πληροφορίες

  1. Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  2. Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τη SkyExpress και επιθυμούν να προσθέσουν πτήσεις εσωτερικού, το επιπλέον κόστος είναι από  120€/άτομο, πάντα ανάλογα τη διαθεσιμότητα.
  3. Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 15.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων στις αναφερόμενες επί του προγράμματος πόλεις.  
  4. Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ  ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν στο Εξωτερικό.  
  5. Προσοχή στις αποσκευές σας. Λάβετε υπόψη ότι επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 23 κιλά. Σακούλες και γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών και προσώπων όπως και οι φορητοί υπολογιστές.
  6. Στην Ελβετία το νόμισμα που χρειάζεστε είναι το Ελβετικό φράγκο. Ο αρχηγός της εκδρομής θα σας καθοδηγήσει για την συναλλαγή με την άφιξη σας. Αρκετά καταστήματα δέχονται και χαρτονομίσματα Ευρώ.
  7. Οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιούνται ελεύθερα σε όλα τα καταστήματα.
  8. Μην παραλείψετε να αγοράσετε τα φημισμένα Ελβετικά σοκολατάκια!!
  9. Σημαντικές Σημειώσεις:Το Early booking ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων (10 με 15 πρώτες συμμετοχές).

Hotel Agora Swiss Night by Fassbind 4*

Το Agora Swiss Night βρίσκεται σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή της Λωζάνης και προσφέρει ένα σύγχρονο σπα και γυμναστήριο. Απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό και 1χλμ. από τη λίμνη της Γενεύης.

Dormero Hotel Zurich 4*

Το DORMERO Hotel Zürich Airport βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή Glattbrugg.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID-19 (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ 20€) 

…Απόλαυσε κάθε σου ταξίδι χωρίς άγχος. 

Ήρθε ώρα να ταξιδέψουμε ξανά! 

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, διασφαλίζει εσάς & την οικογένεια σας, 

έναντι δύσκολων καταστάσεων που μπορεί να παρουσιαστούν τόσο κατά την διάρκεια της εκδρομής όσο κ’ πριν την αναχώρηση. 

Δείτε εδώ όλα όσα περιλαμβάνει!

 

 

Gallery

Τι θα δούμε

  • Ζυρίχη
  • Σαίντ Μόριτζ
  • Βέρνη
  • Λουκέρνη
  • Μιλάνο
  • Κούρ
  • Λουγκάνο
  • Ιντερλάκεν

Άμεση Εξυπηρέτηση

Τηλ. Κέντρο

+30 210 33 15 621

Κοινοποιήστε την εκδρομή

Δείτε Επίσης

Φλωρεντία – Ρώμη – 5ημ. (Μοναδική Προσφορά Νοέμβριος & Δεκέμβριος)

Μοναδική προσφορά Νοεμβρίου & Δεκεμβρίου! Ταξιδεύουμε στην πρωτεύουσα της Αναγέννησης Φλωρεντία και την λαμπερή Ρώμη, μέσα από το αυθεντικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα του Grefis Travel, απολαμβάνοντας...
Περισσότερα

Λίμνες Β. Ιταλίας – Βενετία & Βερόνα – 6ημ. (28η Οκτωβρίου)

28η Οκτωβρίου στις Λίμνες βορείου Ιταλίας! Η Bενετία και οι λίμνες βορείου Ιταλίας σας προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι με SUPER ΤΙΜΗ! Η φθινοπωρινή πρόταση...
Περισσότερα

Ρώμη Deluxe – 4ημ. (Μοναδική Προσφορά – Νοέμβριος & Δεκέμβριος)

Νοέμβριο & Δεκέμβριο σας ταξιδεύουμε στη μαγευτική Ρώμη, με το γνήσιο πρόγραμμα, αποκλειστικά από το Grefis Travel! Μια μοναδική εξόρμηση, που θα σας χαρίσει μαγευτικές...
Περισσότερα