ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ - ΜΙΛΑΝΟ 6ημ.

ΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ

6 ημέρες

Αναχωρήσεις:

08 , 22 Μαρτίου ’18

ΠΟΛΕΙΣ

Κάννες, Σαν Πωλ Ντεβάνς, Εζ, Μονακό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ - ΝΙΚΑΙΑ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση  για την  οικονομική πρωτεύουσα  της  Ιταλίας  το Μιλάνο.  Άφιξη επιβίβαση στο λεωφορείο και  αναχώρηση για  τη  κοσμοπολίτικη Νίκαια, πρωτεύουσα της Γαλλικής Ριβιέρα που θεωρείται ένας από τους παλαιότερους οικισμούς  της Ευρώπης και πήρε το όνομα της προς τιμή της θεάς Νίκης.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ

 

Πρωινό  στο ξενοδοχείο.  Στην πανοραμική περιήγηση θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο,  Des Anglais που εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας και πήρε  όνομά της  από μια ομάδα Άγγλων τουριστών που κατά τον 18ο συνήθιζαν να περνούν εδώ το χειμώνα, λόγω του ήπιου κλίματος. Θα δούμε το εμβληματικό ξενοδοχείο «Negresco», θα περάσουμε από  την κεντρική πλατεία της πόλης την  πλατεία Μασένα με το άγαλμα του Ποσειδώνα, στη συνέχεια την πλατεία Γκαριμπάλντι και τέλος θα δούμε τον Καθεδρικός Ναό της Νίκαιας αφιερωμένος στη Αγία Ρεπαράτη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΚΑΝΝΕΣ – ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕΒΑΝΣ

 

Πρωινό και αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής  ακτής  τις Κάννες, με την περίφημη Κρουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια, και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Εποκ , το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, βόλτα, Εν συνεχεία θα επισκεφθούμε  ένα από τα πιο γραφικά χωριά της περιοχής το Σαν Πωλ Ντε  Βανς μεσαιωνικό χωριό περιτριγυρισμένο  από τα τοίχοι του Φραγκίσκου  του Πρώτου, καταφύγιο όλων των ζωγράφων και καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  στη Νίκαια .   Διανυκτέρευση

4η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΕΖ- ΜΟΝΑΚΟ - ΜΙΛΑΝΟ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό Εζ, όπου θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard. Επόμενη επίσκεψη το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, που είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στον κόσμο και οι κάτοικοί του αποκαλούνται Μονεγάσκοι. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε παλάτι των Μονεγάσκων, επίσημη κυβερνητική έδρα του Πριγκιπάτου και κατοικία της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάλντι,  από τον 13ο αιώνα, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και τέλος θα επισκεφθούμε το Ωκεανογραφικό Μουσείο και διεύθυνε για αρκετά χρόνια ο διάσημος εξερευνητής Ζακ Ιβ Κουστό, και θα έχετε  την ευκαιρία  να γνωρίσετε περισσότερα από 4.000 είδη ψαριών.  Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης.  Στη  συνέχεια  αναχώρηση  για  το  Μιλάνο  . Μεταφορά  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πανοραμική περιήγηση.   Θα  δούμε το κάστρο των Σφόρτσα, την Πιάτσα ντελ Ντουόμο που είναι η κεντρική πλατεία την πόλης και πήρε το όνομα της από τον επιβλητικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου. Ο εντυπωσιακός Καθεδρικός του Μιλάνου (Ντουόμο ντι Μιλάνο) είναι η έδρα του αρχιεπίσκοπου της πόλης και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Καθεδρικούς Ναός παγκοσμίως. Θα επισκεφθούμε την Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β’, που πήρε το όνομα της από τον πρώτο βασιλιά της ενωμένης Ιταλίας. Το κτίριο αποτελείται από δύο γυάλινες θολωτές στοές και συνδέει τις πλατείες Πιάτσα ντελ Ντουόμο με την Πιάτσα ντελα Σκάλα.  Η Όπερα Λα Σκάλα ή αλλιώς η Σκάλα του Μιλάνου, είναι ένα από τα πιο γνωστά θέατρα όπερας του κόσμου και πήρε το όνομα της από την εκκλησία που βρισκόταν στην ίδια θέση, την Αγία Μαρία della Scala.  Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο.  Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. ‘Άφιξη στην Αθήνα.

ΑΠΟ 450 €/ ΑΤΟΜΟ

Περισσότερες πληροφορίες στο:

info@grefis.gr ή στο +30 210 33 15 621

ή στείλτε μας στη φόρμα επικοινωνίας:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  Αθήνα  –  Μιλάνο  – Αθήνα με την ALITALIA.
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις                    σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή στα  ξενοδοχεία της επιλογή σας  .
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Έμπειρο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 •  Φ.Π.Α.
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.
 • Είσοδοι σε μουσεία, Ωκεανογραφικό Μουσείο,  αρχαιολογικούς χώρους,  θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Checkpoint (20€)
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά .
 Hotel Ibis Congress   3* & Hotel  Holiday Inn  Milan  4 Hotel Beaurivage  Nice   4*  &   Hotel Holiday  inn  Milan 4*                  
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο          
450€
  490€
Τιμή σε μονόκλινο  590€   660€
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) σε τρίκλινο
390€   450€
 Φόροι αεροδρομίων                         150  €   150  €
Δημοτικοί φόροι κατ’ άτομο τη  βραδιά  Hotel Ibis  Congress   1,5€   & Holiday Inn  2€ Δημοτικοί φόροι  κατ’ άτομο τη  βραδιά   Hotel Beaurivage  Nice 2,25 € & Hotel  Holiday  2€

   Πτήσεις ΑLITALIA :   Αναχώρηση : Αθήνα – Mιλάνο 14.40 16.15 || Επιστροφή : Μιλάνο – Αθήνα 10.25 13.50

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΚΟΡΣΙΚΗ – ΣΑΡΔΗΝΙΑ 8ημ.

ΚΟΡΣΙΚΗ – ΣΑΡΔΗΝΙΑ 8ημ.

ΚΟΡΣΙΚΗ – ΣΑΡΔΗΝΙΑ 6ημ.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ 6ημ.