ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ.

ΙΤΑΛΙΑ

6 ημέρες

Αναχωρήσεις:

Αναχ. : 28 Απριλίου ‘18 05, 19, 26 Μαΐου ’18 02, 16, 30 Ιουνίου ‘18

ΠΟΛΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ- KOMOTHNH

Αναχώρηση από Αθήνα με το πούλμαν με προορισμό την Κομοτηνή. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΒΛΑΧΕΡΝΑ –ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ - ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για τα σύνορα όπου θα έχουμε χρόνο στα αφορολόγητα και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.
Επίσκεψη στην Παναγία των Βλαχερνών -όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο όπου όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Τέλος θα επισκεφτούμε, την Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών.
Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα ΚΩΝ/ΠΟΛΗ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΑΓ. ΣΟΦΙΑ – ΤΟΠ ΚΑΠΙ – ΜΟΝΗ ΧΩΡΑΣ -ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Μπουφέ πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία την εκκλησία θρύλο η οποία χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Με την μεγαλοπρέπειά και την επιβλητικότητά της μας προσφέρει μοναδικές και έντονες συγκινήσεις. της Η ξενάγησή μας θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση . Ακριβώς μπροστά στην πλατεία του Σουλτάν Αχμέτ διακρίνονται τα απομεινάρια του Ιπποδρόμου, με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, και τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου που μαρτυρούν το ένδοξο παρελθόν της Πόλης. Θα δούμε τον Βυζαντινό ιππόδρομο, το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα»όπου ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης και το «Βυζαντινό Υδραγωγείο με τους 336 κίονες Κορινθιακού και Δωρικού ρυθμού ,το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου , επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας . Θα επισκεφθούμε το Τοπ Καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές , σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Επίσκεψη στη Μονή της Χώρας ,με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με oriental. Διανυκτέρευση

4η Ημέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ

Μπουφέ πρωινό και επίσκεψη στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ παλάτι των Σουλτάνων. Θα πάρουμε το πλοίο για τα Πριγκηποννήσια και θα μεταφερθούμε πρώτα στην Χάλκη όπου θα επισκεφθούμε τη Θεολογική Σχολή και συνεχίζουμε για την Πρίγκηπο όπου είχαν τις επαύλεις τους οι Ελληνες της Πόλης. Προαιρετική βόλτα με τις άμαξες μέχρι το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Κουδουνά. Επιστροφή και το βράδυ αποχαιρετιστήριο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο(συμπεριλαμβάνετε στην τιμή) . Διανυκτέρευση

5η ημέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ - ΚΑΒΑΛΑ

Μπουφέ πρωινό στο ξενοδοχείο και η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει με με επίσκεψη στην αγορά των Μπαχαρικών ( Αιγυπτιακή αγορά ) MisirCarsιsi και στο γραφικό και πολύβουοΚαπαλί Τσαρσί (CapaliCarsisi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Χρόνος ελεύθερος για αγορές και το μεσημέρι αναχώρησης για την Καβάλα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην Καβάλα. Διανυκτέρευση.

6η ήμερα ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Αθήνα.

ΑΠΟ 335€/ ΑΤΟΜΟ

Περισσότερες πληροφορίες στο:

info@grefis.gr ή στο +30 210 33 15 621

ή στείλτε μας στη φόρμα επικοινωνίας:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία ή παρόμοια
 • Μια διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο DIMOCRITUS 3*στην Κομοτηνή & μια διανυκτέρευση στο κεντρικό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Airotel Galaxy4* στην Καβάλα
 • Τρεις (3) Διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη, στο κεντρικότατο ξενοδοχείο PEAK HOTEL PERA 4*

(50m από τoν κεντρικότερο δρόμο της Πόλης, την ISTIKLAL)

 • Πρόγευμα καθημερινά
 • Αποχαιρετιστήριο δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.
 • Μεταφορές , εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές πούλμαν και ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της κρουαζιέρας στον Βόσπορο 25€ .
 • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο για τα Πριγκιποννήσια
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών.
 • Έμπειρος Συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
335€
Επιβάρυνση στο μονόκλινο
125€

   Σημειώσεις : :   Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του .

   Σημειώσεις : :    Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα. ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ : ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

ΡΩΜΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ 5ημ.

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΙΕΝΝΗ–ΠΡΑΓΑ–ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 7ημ.

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΜΙΛΑΝΟ ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 6ημ.

© Copyright 2017 by Compudynamic LTD grefis Holidays