ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΑΛΣΑΤΙΑΣ 7ημ.

Μιλάνο, Σεμπλόν, Μοντρέ, Βεβέ, Λωζάννη, Γενεύη, Σαμονί, Βέρνη, Ιντερλάκεν, Ζυρίχη, Καταρράκτες Ρήνου, Σαιν Μόριτζ, Νταβός, Αλπικό Τρένο, Λουκέρνη, Λουγκάνο.

ΕΛΒΕΤΙΑ

7 ημέρες

Αναχωρήσεις:

05, 12, 19, 25 Ιουλίου ‘18
09, 15 , 22 Αυγούστου ’18

ΠΟΛΕΙΣ

Μιλάνο, Σεμπλόν, Μοντρέ, Βεβέ, Λωζάννη, Γενεύη, Σαμονί, Βέρνη, Ιντερλάκεν, Ζυρίχη, Καταρράκτες Ρήνου, Σαιν Μόριτζ, Νταβός, Αλπικό Τρένο, Λουκέρνη, Λουγκάνο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ – ΣΕΜΠΛΟΝ – ΜΟΝΤΡΕ – ΒΕΒΕ – ΛΩΖΑΝΝΗ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση  για   την  οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο.  Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Λωζάννη μέσα από μία πανέμορφη  διαδρομή. Αφού περάσουμε

Το Σεμπλόν  θα επισκεφθούμε  το  διάσημο θέρετρο  Μοντέ, χτισμένο στις όχθες της λίμνης Γενεύης και

θεωρείται μία από τις πιο όμορφες  πόλεις  της Ελβετία . Επόμενη επίσκεψη το κοσμοπολίτικο Βεβέ που βρίσκεται στην βόρεια όχθη της λίμνης  της Γενεύης. Αναχώρηση για τη Λοζάνη, χτισμένη στις όχθες της Λίμνης της Γενεύης.  Στην πανοραμική περιήγηση θα δούμε τον Γοτθικό Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα, τον Ναό του Αγίου Φραγκίσκου και τέλος το Φρούριο του 12ου αιώνα. Μεταφορά  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΛΩΖΑΝΝΗ – ΓΕΝΕΥΗ ( ΣΑΜΟΝΙ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την «Πρωτεύουσα της Ειρήνης» την κομψή και κοσμοπολίτικη Γενεύη, την πόλη-έδρα πολλών και μεγάλων διεθνών οργανισμών, στις όχθες της λίμνης Λεμάν. Ανάμεσα στα αξιοθέατα που θα δούμε είναι το Μέγαρο των Εθνών, το Μουσείο του Ερυθρού Σταυρού, το περίφημο σιντριβάνι Τζετ ντ’ Ο, το λουλουδένιο ρολόι, το σπίτι όπου έζησε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Πέτρου και Διεθνές Μνημείο της Θρησκευτικής Μεταρρύθμισης. Τα γραφικά δρομάκια της πόλης και τα πέτρινα κτήρια σε συνδυασμό με τη μοντέρνα πόλη των τραπεζών και των μεγάλων ασφαλιστικών οίκων θα σας εντυπωσιάσουν. Χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το παγκοσμίως γνωστό τουριστικό θέρετρο του Σαμονί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Λωζάννη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΛΩΖΑΝΝΗ – ΒΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΖΥΡΙΧΗ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Διασχίζοντας τη πανέμορφη Ελβετική ύπαιθρο θα επισκεφθούμε μία  από τις ομορφότερες και πιο σημαντικές πόλεις της Ελβετίας και πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη που είναι  κτισμένη στις όχθες του ποταμού ‘Ααρ. Στην περιήγηση μας στην παλιά πόλη  θα δούμε τον περίφημο Πύργο των Ρολογιών με το ωραιότερο ωρολογιακό κουκλοθέατρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βικεντίου και το κτίριο που στεγάζει το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν στην καρδιά των Ελβετικών Άλπεων. Στην περιήγησή μας θα περπατήσουμε στη λεωφόρο Χόχεβεκ, με πλήθος εστιατορίων, καφέ, μπαρ και καταστημάτων. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Ζυρίχη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση,

4η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ –– ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και  πανοραμική περιήγηση. Θα διασχίζουμε τη Λεωφόρο Μπανχοφστράσσε όπου βρίσκονται οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας και τα μοντέρνα καταστήματα, τον Καθεδρικό Ναό, την Γοτθική Εκκλησία Φραουμνίστερ του 13ου αιώνα διάσημη για τα βιτρό της, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού στην Ευρώπης, το κτίριο που στεγάζει το Δημαρχείο, την Όπερα, και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ που είναι το κέντρο προστασίας περιβάλλοντος.  Στη συνέχεια αναχώρηση  για την πόλη Σαφχάουζεν στα σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας, για να θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Ρήνου, ένα τρομερό φυσικό φαινόμενο, μέσα στο καταπράσινο Αλπικό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ (ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ – ΝΤΑΒΟΣ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ).

 

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε  μια ολοήμερη εκδρομή στο παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.822 μ. με γραφικά σαλέ, πεντάστερα ξενοδοχεία για χειμερινές διακοπές υψηλών προδιαγραφών και καταστήματα των διασημότερων οίκων ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων και ωρολογοποιίας. Μετά από μια θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε στο Κουρ, όπου θα πάρουμε το Αλπικό Τρένο Εxpress με κατεύθυνση το ονομαστό τουριστικό θέρετρο. Η διαδρομή, δυόμισι ώρες περίπου, μέσα από δάση, λίμνες και παγετώνες θα σας μείνει αξέχαστη. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε το αλπικό τοπίο. Σύντομη επίσκεψη στο Νταβός, την ψηλότερη πόλη στην Ευρώπη, που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κι ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση

6η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΜΙΛΑΝΟ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο Aναχώρηση για την κουκλίστικη  Λουκέρνη. Εντυπωσιακή η παλιά Πόλη  με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια  μικρές  πλατειές. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πινάκες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στην πόλη  μια παραμυθένια  χροιά. Αναχώρηση για  την ελβετική πόλη Λουγκάνο, πρωτεύουσα του ιταλόφωνου καντονιού Τιτσίνο, χτισμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Πανοραμική περιήγηση και χρόνος ελεύθερος να παραπλανηθείτε στα γραφικά στενά της πόλης. Αργά το απόγευμα άφιξη στο Μιλάνο, σύντομη πανοραμική περιήγηση, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

 

7η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση  για την πόλη Σαφχάουζεν στα σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας, για να θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Ρήνου, ένα τρομερό φυσικό φαινόμενο, μέσα στο καταπράσινο Αλπικό τοπίο. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης  και πτήση επιστροφής.

ΑΠΟ 585 € / ΑΤΟΜΟ

Περισσότερες πληροφορίες στο:

info@grefis.gr ή στο +30 210 33 15 621

ή στείλτε μας στη φόρμα επικοινωνίας:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μιλάνο – Αθήνα με την Alitalia
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια ξενοδοχεία εξωτερικού.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Έμπειρο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Eεισιτήριο στο Αλπικό Τρένο .
 • Check Point
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά. ( Ζυρίχη  Ελβετικά Φράγκα , Μιλάνο € )
EARLY BOOKING 
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
 585€ 635€
Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
 825€  875€
 Παιδική τιμή σε τρίκλινο  535€  585€
 Φόροι αεροδρομίου  150€  150€

   Σημειώσεις:   Για τις αναχωρήσεις 09, 15 , 22 Αυγούστου επιβάρυνση 40€

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

ΒΕΝΕΤΙΑ – GARDALAND 7ημ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ – CINQUE TERRE ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΟΥΜΒΡΙΑ ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 9ημ.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΣΑΤΙΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ 12ημ.

© Copyright 2017 by Compudynamic LTD grefis Holidays