ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ

ΦΕΖ-ΜΕΚΝΕΣ-ΡΑΜΠΑΤ-ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ-ΜΑΡΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 –ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2019

Αναχωρήσεις:

23 Δεκεμβρίου΄18
02 Ιανουαρίου ’19

ΜΑΡΟΚΟ

7 ημέρες

ΜΑΡΟΚΟ

**21-27/12/2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
**27.12-02.01 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΟΛΕΙΣ

ΦΕΖ-ΜΕΚΝΕΣ-ΡΑΜΠΑΤ-ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ-ΜΑΡΑΚΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 –ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ ΦΕΖ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Φεζ. Άφιξη και μεταφορά στην Ιερή πόλη Φεζ, την μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό μετά την Καζαμπλάνκα και μία από τις τέσσερις αυτοκρατορικές πόλεις. Η ξενάγηση στην π΄ρωτη μουσουλμανική Μεντίνα ξεκιναέι από το παλαιότερο οχυρωμένο τμήμα της πόλης με τα 9.202 σοκάκια. Εκεί θα γνωρισούμε την κορανική σχολή Μπου Ανανία και την εβραϊκή συνοικία Μελλάχ, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το παλάτι των Μερενίδων, το τζαμί Καραουίν που αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του αραβικού τότε κόσμου και το Μαυσωλείο του Μουλά Ιντρίς. Χρόνος ελεύθερος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ ΦΕΖ - ΜΕΚΝΕΣ - ΡΑΜΠΑΤ - ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα Μεκνές θα δούμε την ιστορική πλατεία Λαχεντίμ γνωστή ως πλατεία καταστροφής της μεγαλοπρεπής πόλη Μπαμπελμανσούρ το παλάτι Μουλάι Ισμαήλ. Στην συνέχεια αναχώρηση για την μητροπολιτική πρωτεύουσα του Μαρόκου το Ραμπάτ. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλάτι του βασιλιά Χασάν Β’, το μαυσωλείο του Μωχάμεντ του 5ου και τον πύργο Χασάν. Συνεχίζουμε για την μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου την Καζαμπλάνκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3Ηημερα-ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ-ΜΑΡΑΚΕΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να γνωρίσουμε την μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκου την Καζαμπλάνκα ξεκινώντας την ξενάγησή μας από την πλατεία Ηνωμένων Εθνών ,την πλούσια συνοικία Άνφα, την παραλιακή λεωφόρο Κορνίς όπου θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε τον καφέ μας και την πλούσια συνοικία Άνφα με τον ιππόδρομο και τα γήπεδα γκόλφ. Άφήνουμε πίσω μας την Κασαμπλάνκα και κατευθυνόμαστε στο εξωτικό Μαρακές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4ηΗΜΕΡΑ-ΜΑΡΑΚΕΣ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Πρόγευμα και ημέρα ξενάγησης στο Μαρακές. Μεταξύ των άλλων θα δούμε εξωτερικά το τζαμί Κουτούμπια,σύμβολο του Μαρακές, το παλάτι Ελ Μπαχία και το μουσείο Νταρ Σι Σαϊντ, πανέμορφο ανάκτορο που στεγάζει μια εντυπωσιακή συλλογή Μαροκινών Λαικών Τεχνών. Συνεχίζουμε με την φημισμένη πλατεία Τζεμαά Ελ Φνα ή αλλιώς «Πλατεία των Θαυμάτων».Η Τζεμαά Ελ Φνα είναι σύμβολο του Μαρακές, όπου επί καθημερινής βάσης εκτυλίσσεται ένα μαγευτικό θέαμα, που το συνθέτουν οι υπαίθριοι αυτοσχέδιοι πάγκοι – εστιατόρια, οι γητευτές φιδιών,οι παραμυθάδες, οι μάγισσες, σε συνδυασμό πάντα με τα εκατοντάδες μαγαζιά που ξετρυπώνουν στις πιο απίθανες γωνίες των σουκς. Η Μεντίνα του Μαρακές (παλαιά πόλη) αποτελεί απο το 1995 μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στα μονοπάτια του ολάνθιστου παραμυθένιου κήπου Μαζορέλ ο οποίος στεγάζει και το Μουσείο Yves SaintLauren.Δείπνο.

5η Ημέρα Μαρακές(ελεύθερη μέρα) - Προαιρετική εκδρομή στην κοιλάδα Ουρίκα - Αποχαιρετιστήριο φολκλορικό γλέντι.

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να μπορείτε να περιπλανηθείτε μόνοι σας στο πανέμορφο Μαρακές. Προτείνουμε να επισκεφθείτε την κοιλάδα της Ουρίκα, η οποία είναι βυθισμένη ανάμεσα στα βουνά του Άτλαντα. Συνδυάζει ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο με έναν παραδοσιακό, αγροτικό τρόπο ζωής και προσφέρει στους επισκέπτες μια εξαιρετική ευκαιρία να παρατηρήσουν και να μάθουν τισ τοπικές παραδόσεις του Μαρόκου.Δείπνο και το βράδυ αποχαιρετιστήριο φολκλορικό show.

6η ΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΕΣ - ΦΕΖ

Πρωινό και επιστροφή στο Φεζ. Άφιξη στο Φεζ και χρόνος ελεύθερος να ανακαλύψετε μια από τις πιο ατμοσφαιρκές πόλεις του κόσμου. Εδώ μπορείτε να συνδυάστε πολιτισμό, πρωτόγνωρες εμπειρίες και αυθεντική φιλοξενία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διαναυκτέρευση.

7ηΗΜΕΡΑ-ΦΕΖ-ΠΤΗΣΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος και το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής.

ΑΠΟ 850 €/ ΑΤΟΜΟ

Περισσότερες πληροφορίες στο:

info@grefis.gr ή στο +30 210 33 15 621

ή στείλτε μας στη φόρμα επικοινωνίας:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια με ναυλωμένη πτήση της AEGEAN AIRLINES
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικου.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*& 5* όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία.
 • Φοκλορική βραδιά με ποτό.
 • Περιηγήσεις,Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Τοπικοί ξεναγοί.
 • Είσοδος στα μουσεία/μνημεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ότι δεν αναφέρεται στον πρόγραμμα.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Προαιρετικές εκδρομές. (50€ το άτομο Ουρίκα )
 • Φιλοδωρήματα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΗ

ΕΠΙΒ.ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

KAZAΜΠΛΑΝΚΑ: SUISE 4*
ΦΕΖ:
ZALGH 5*
ΜΑΡΑΚΕΣ:
RYAD MOGADOR MENARA 5*

850

290

ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ: KENZI TOWER 5*
ΦΕΖ: PALAIS MEDINA 5*
ΜΑΡΑΚΕΣ: ATLAS MEDINA & SPA 5*

890

325

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΥΛΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 230 €

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ ::   ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ . ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 70 -100 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ ::   OI ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ ::   Για να ταξιδέψετε στο Μαρόκο θα πρέπει να έχετε απαραίτητα διαβατήριο νέου τύπου με εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία του ταξιδιού σας, που εκδίδεται από το αστυνομικό τμήμα της περιοχή σας.

   Πτήσεις AEGEAN AIRLINES:   21.12 ATH - SKG 07:00 - 07:50 || SKG - FEZ 08:30 - 11:00

   :   27.12 FEZ - SKG 12:00 - 18:30 || SKG - ATH 19:30 - 20:30

   :   27.12 ATH - SKG 07:00 - 07:50 || SKG - FEZ 08:30 - 11:00

   :   02.01 FEZ - SKG 12:00 - 18:30 || SKG - ATH 19:30 - 20:30

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΡΩΜΗ All Inclusive 5ημ.

ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ /ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΛΙΜΝΩΝ & ¨ ΜΙΛΑΝΟ¨ στη πόλη της μόδας και της φινέτσας 5, 6ημ.

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ BENETIA 8ημ.

ΡΩΜΗ ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ ΒΑΤΙΚΑΝΟ 6 ημ.

© Copyright 2017 by Compudynamic LTD grefis Holidays